Yrityspalvelut

Technobothnia tarjoaa kaikkien teknillisen alojen asiantuntemustaan lähialueen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Monessa sovelluskohteessa käytössämme on Suomen ajantasaisin laitekanta ja asiantuntemus.

VN logo (musta) 

Technobothnia - palvelu lähellä

Technobothnia on Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK:n, Yrkeshögskolan Novian sekä Vaasan yliopiston yhteinen tekniikan laboratorio- ja tutkimuskeskus historiallisissa entisen puuvillatehtaan tiloissa Palosaarella.

Technobothnia on osa Vaasan yli 168-vuotisen teknillisen koulutuksen ja koulutusyhteistyön jatkuvuutta ja kehitystä. Technobothnian standardien mukaiset tilat, laitteistot, ohjelmistot sekä toimintatavat edistävät alueen tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa.

 

Kattavasti luotettavia palveluja

Voimme tukea yrityksiä markkinaideasta tuotantoon - prosessin jokaisessa vaiheessa - mallintamisessa, prototyypin valmistuksessa ja testauksessa sekä tuotantosuunnittelussa ja tuotannossa.

Tuotannon laadunhallintaa voimme tukea mm. määräaikaistestein. Luotettavat testaus- ja mittauspalvelumme sisältävät tutkimustulosten raportoinnin ja halutun tasoisen analysoinnin.

 

Technobothnian räätälöidyt tekniset palvelu

Technobothnian teknisten palvelujen lisäksi voimme räätälöidä ja toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan muita teknisiä yrityspalveluja sähkö-, automaatio- ja energiatekniikka, kone-, rakennus- ja ympäristöteknisten sekä tietotekniikan aloilla.

Technobothnian asiantuntemus ja laitteistot ovat helposti lähialueen yritysten ja yhteisöjen käytettävissä. 

Tiedot Technobothnian neuvottelukunnasta löytyy tästä 

 

Laboratoriet

vieraspysäköinti