Yrityspalvelut

Technobothnia tarjoaa kaikkien teknillisen alojen asiantuntemustaan lähialueen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Monessa sovelluskohteessa käytössämme on Suomen ajantasaisin laitekanta ja asiantuntemus.

VN logo (musta)

Yhteyshenkilönä yrityspalveluihin liittyvissä kysymyksissä toimii Technobothnian koordinaattori,

 

Josefin Stolpe: josefin.stolpe(a)novia.fi

 

Technobothnia - palvelu lähellä

Technobothnia on Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK:n, Yrkeshögskolan Novian sekä Vaasan yliopiston yhteinen tekniikan laboratorio- ja tutkimuskeskus historiallisissa entisen puuvillatehtaan tiloissa Palosaarella.

Technobothnia on osa Vaasan yli 168-vuotisen teknillisen koulutuksen ja koulutusyhteistyön jatkuvuutta ja kehitystä. Technobothnian standardien mukaiset tilat, laitteistot, ohjelmistot sekä toimintatavat edistävät alueen tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa.

 

Kattavasti luotettavia palveluja

Voimme tukea yrityksiä markkinaideasta tuotantoon - prosessin jokaisessa vaiheessa - mallintamisessa, prototyypin valmistuksessa ja testauksessa sekä tuotantosuunnittelussa ja tuotannossa.

Tuotannon laadunhallintaa voimme tukea mm. määräaikaistestein. Luotettavat testaus- ja mittauspalvelumme sisältävät tutkimustulosten raportoinnin ja halutun tasoisen analysoinnin.

 

Technobothnian räätälöidyt tekniset palvelu

Technobothnian teknisten palvelujen lisäksi voimme räätälöidä ja toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan muita teknisiä yrityspalveluja sähkö-, automaatio- ja energiatekniikka, kone-, rakennus- ja ympäristöteknisten sekä tietotekniikan aloilla.

Technobothnian asiantuntemus ja laitteistot ovat helposti lähialueen yritysten ja yhteisöjen käytettävissä. 

Tiedot Technobothnian neuvottelukunnasta löytyy tästä 

 

Laboratoriet

vieraspysäköinti